GESCHENKBONNEN

Bestel hier uw geschenkbon en geef zo het perfecte cadeau aan familie of vrienden. 
Na aankoop ontvangt u de geschenkbon onmiddellijk in uw mailbox als PDF .

Ter plaatse afhalen is enkel mogelijk na telefonische afspraak op 0487/13.71.98.

Voor geschenkbonnen per post van minder dan 150 euro wordt een verzendingskost van 5 euro aangerekend. Een betalingsverzoek zal u na bestelling worden toegestuurd. Na ontvanst wordt uw bon verstuurd.

De algemene voorwaarden rond het gebruik van de geschenkbonnen kan u in onze algemene voorwaarden lezen onder het kopje 'geschenkbon'.

LUXEBON VOOR DE FEESTDAGEN

Voor de kerst- en eindejaarsdagen voorzien we graag de 'luxebon'. Geprint op luxepapier en verpakt in een mooie geschenkenveloppe is dit het ideale geschenk om vrienden en familie mee te verrassen. Deze bon kan aangekocht worden zonder afspraak op vrijdag 22 december en vrijdag 29 december 2023 van 9 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 18 uur. U kan uw bestelling nu reeds doorgeven via onderstaand formulier en kiezen voor 'afhalen'. Gelieve bij de tekst cadeaubon dan 'luxebon' te vermelden en aan te geven wanneer u de bon komt afhalen. Uw bon zal dan klaarliggen en hoeft u niet te wachten. Wenst u op een ander moment langs te komen, dan spreken we graag een moment af. Daarvoor kan u ons telefonisch (ook via Whatsapp) contacteren. Opgelet! Wegens logistieke redenen kan de luxebon niet via post worden verzonden.

 

Uw gegevens

Uw geschenkbon

Bezorgopties

© 2020 - 2023 Webdesign Mares.be v1.0