Geschiedenis

In 2012 werd Privé sauna Leeghof opgericht door de toenmalige uitbaters. De naam Leeghof – laag gelegen hof - verwijst naar een oude geografische benaming gezien het complex laag gelegen is, in een destijds overstromingsgevoelig gebied. Denk hierbij aan de oude haven van Boekhoute die in vogelvlucht slechts enkele honderden meter verder lag. Hierdoor ontstond de naam Leeghof.

Al snel werd “het Leeghof” een begrip in de regio en zelfs ver daarbuiten. De idyllische ligging, de rust, de binnen- en buitenfaciliteiten en de hygiëne werden enkele kenmerken van de sauna.

In 2021 werd de fakkel dan doorgegeven aan de nieuwe uitbaters Tom en Andy. Zij zetten het werk verder met evenveel passie en gedrevenheid als voordien, met een eigen persoonlijke twist. Er wordt verder geïnvesteerd in o.a. groene energie en een beperkte ecologische voetafdruk. Wij hopen jullie alvast in de nabije toekomst te mogen verwelkomen en jullie te laten genieten van deze prachtige locatie, al dan niet met een heerlijk arrangement. De persoonlijke service blijft één van onze kenmerken.

 

Zicht op het 'Leeghof' met
de achterliggende polders (Haven Boekhoute)

© 2020 - 2024 Webdesign Mares.be v1.0